Pagini

marți, 13 decembrie 2011

Drum catre succes

As dorii sa iti deschid o usa catre un alt drum pe care ai putea sa il urmezi ajungand la succes.
Motivul principal pentru care unii oameni fac mai multa treaba mai repede este acela ca au obiectivele si telurile extrem de clare si nu se abat de la ele. Cu cat iti va fi mai clar ceea ce vrei si ceea ce trebuie sa faci ca sa-ti duci treaba la bun sfarsit, cu atat mai usor iti va fi sa treci peste tendinta de tergiversare. Un motiv major de tergiversare si lipsa de motivatie este imprecizia, confuzia si neclaritatea in ceea ce priveste sarcinile pe care trebuie sa le indeplinesti." Doar 3% din adulti au teluri clar formulate in scris, tu te numeri printre ei?" Acestea sunt oamenii care realizeaza mult mai multe decat ceilalti care isi fac planurile in minte. Iti dau cateva sfaturi care sa te ajute:
1.Una dintre cele mai proaste intrebuintari ale timpului este sa faci foarte bine ceva ce, de fapt, nu trebuie facut.
2.Noteaza-ti hotararile.
3.Stabileste un termen limita pentru telul pe care-l urmaresti.
4.Intocmeste o lista cu toate lucrurile pe care crezi ca va trebuii sa le faci pentru a-ti atinge telul.
5.Organizeaza-ti lista sub forma unui plan.
6.Pune-ti imediat planul in aplicare.
7.Ia hotararea sa nu treaca nicio zi fara sa faci ceva care sa te aduca mai aproape de obicetivul principal.

Daca urmezi aceste reguli zi de zi cu mare atentie iti garantez ca vei ajunge mult mai sus fata de unde este acum. Pentru orice nelamurire contacteaza-ma la luciyo89@yahoo.com Mult noroc.

duminică, 11 decembrie 2011

Cateva Sfaturi

Cu totii ne-am dorii sa castigam cat mai repede cu o investitie cat mai mica. Din pacate nu se poate asa ceva deoarece banii nu vin la tine daca prima oara nu pleaca. Trebuie sa ai curaj si sa nu iti para rau de banii investiti pentru ca asa nu o sa reusesti nicodata sa castigi bani mai multi. Cat de multa incredere ai in tine? Analizeaza-te mai intai si apoi fa-ti un plan despre cum ai putea sa iti sporesti castigurile. Descopera-ti talentele si domeniile pe care le stapanesti cel mai bine si acolo investeste pentru ca un domeniu necunoscut nu e decat o pierdere de timp si de bani. Ia un pix si o foaie de hartie si stabileste un plan pentru urmatoarea luna, planificarea inseamna tot, nu te grabii si fi atent la detalii, apoi in fiecare zi fa-i ceva care sa duca planu la bun sfarsit. Cati-va dintre cei cu care am vorbit si le-am dat sfaturi nu au avut vointa necesara pentru a indeplinii un plan, incearca sa nu fi si tu asa, nu iti ia mult timp si incearca sa te motivezi prin simplu fapt ca vei castiga o anumita suma de bani. Nu toti dintre noi suntem facuti pentru afaceri dar fiecare dintre noi poate sa castige mai mult decat castigam acum.
Acestea sunt cateva sfaturi care sper sa te ajute, daca doresti mai multe nu ezita sa ma contactezi la luci_yo89@yahoo.com

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Te-ai intrebat vreodata de unde face Google bani?

Ei bine iti pot da eu un raspuns. Cele mai mari venituri pe care google le face sunt din aplicatia AdWords. Este o aplicatie simpla in care companiile isi fac reclama prin clickuri. Un exemplu: O companie mare care are un site prin care vinde produse cosmetice plateste Google o anumita suma de bani pentru reclama. Google incercand sa isi mareasca profitul implica in afacere utilizatorii de internet care sunt foarte multi; google le da posibilitatea utilizatorilor sa posteze pe site-urile lor link-uri catre diverse companii(compania de cosmetice ca exemplu) iar cine viziteaza site-ul si da click pe aceste linkuri trimite nishte bani catre google pe care google ii imparte cu propietarul site-ului prin serviciul Adsense. E putin complicat dar uite o explicatie mai simpla: Compania de cosmetice le spune celor de la google ca pentru fiecare utilizator adus pe site-ul lor le da 25 centi, Google le da altor proprietari de site-uri posibilitatea sa afiseze pe site-ul lor linku catre compania de cosmetice si pentru fiecare click care duce catre companie, primesc si ei o parte din bani.
Partea cea mai grea e sa ai vointa sa faci un site sau un blog interesant si sa aduci vizitatori pe el. Sunt oameni care traiesc numai din asa ceva si se castiga multi bani. Fa-ti un cont pe google adsense si incearca, merita sa incerci.

joi, 8 decembrie 2011

Anno1777

Este un joc care imita economia din viata reala. Am incercat acest joc in ultimile saptamani si nu mi-a fost usor. Am constatat ca nu poti sa castigi nimic daca nu ai putina vointa si rabdare. A trebuit sa citesc toate instructiunile pentru a intelege exact mecanismul jocului. E greu sa fi motivat de asa ceva mai ales cand te gandesti ca e doar un joc. Dar stiu persoane acolo care ajung sa castige 1500 de euro pe luna dar lucrur asta l-au realizat in timp si cu multa munca. Daca stau bine si ma gandesc chiar seamana mult cu viata reala pentru ca la fel ca si in viata de zi cu zi asa si acolo in joc trebuie sa muncesti ca sa ai rezultate. Sa iti descriu putin jocul: in lumea aceea virtuala poti sa fi ceea ce vrei tu sa fi, poti sa ai companii care sa iti aduca bani, poti sa lucrezi pentru anumite companii care sa te plateasca bine sau poti sa fi militar si sa castigi din razboaie multi multi bani, si nu in ultimu rand poti sa detii teritorii pe care sa le guvernezi asa cum iti doresti. Iti sugerez sa il incerci si daca ai multe nedumeriri ma poti contacta la luci_yo89@yahoo.com si iti promit ca te voi ajuta. Incarca jocul aici

vineri, 2 decembrie 2011

Un joc simplu care iti aduce bani.

Am descoperit acest joc din pura intamplare. Eram intr-o situatie grea cu banii si pot spune ca acest joc m-a scos din incurcaturi. La inceput mi-a fost foarte greu pentru ca nu stiam cum se joaca dar am reusit prin studiu si ambitie sa ajung sa castig 600 de euro la 3 saptamani. Ideea este urmatoarea trebuie sa faci un depozit de 10 euro casa poti incepe sa faci usor usor bani. Iti poti creea companii si poti produce lucruri pe care le poti vinde. Sau poti lucra pentru o companie anume si castigi un anumit salariu. Poti aduce si tu alti jucatori si cu cat aduci mai multi jucatori cu atat mai multi bani faci. E simplu nu trebuie decat sa ai ambitie si iti garantez ca in 2 luni poti ajunge sa castigi bani frumosi din acest joc.
Daca nu intelegi jocul si ai nelamuriri ma poti contacta pe luci_yo89@yahoo.com

Banner created with MyBannerMaker.com